reserveermeat290x145
reserveerfish290x145
reserveercomingsoon290x145
mo

© Gastro by Mo - all right reserved - 2015 - Design by Koen Vermeulen

ibrahim
Yo
Hélene
MoAouladJunior
Ismael0915

Mo is het kind van een slager. Hij zag zijn vader noest werkend in de slagerij: slachten, ontbenen, versnijden. Alles voor de klant. Zeven dagen op zeven. Nooit een dag van rust. Liefde voor het vak zoals dat heet.

Het is daar en toen dat Mo helemaal overtuigd is geraakt van wat hij later zou willen worden: chef. Al heel vroeg is Mo in de grote toprestaurants van Antwerpen beginnen werken. Hij was nauwelijks 17. De chefs daar zagen het talent van de jongen en zetten hem aan om een opleiding te volgen aan het PIVA, dè hotelschool van Antwerpen. Vanaf toen ging het snel: Mo reisde naar Parijs, Londen en Barcelona. Mo heeft al in verschillende Michellinsterrenrestaurants gewerkt. Mo maakt er ook geen geheim van dat hij jaarlijks stage volgt in verschillende sterrenrestaurants wereldwijd. Alleen op die manier kan een chef zich voeden en laven aan de laatste ontwikkelingen in de gastronomie.

De restaurantwereld evolueert snel. Je kan als jonge chef maar beter gefocust blijven. Dat is zo'n beetje Mo's credo. Gelukkig zijn wij die dan later - in Antwerpen - in één van de restaurants van Mo kunnen genieten van al die inspanning, gedrevenheid, beroepsernst en talent!

Ibrahim Aoulad
Manager

Yo Aoulad
Manager

Hélene
Sous Chef

Mo Aoulad junior
Sous Chef

Ismael Aoulad
Manager

Mo Aoulad
Chef

GastrobyMologo03
RESERVATIONS
Meatandeatvacature290x290
CharlesDarwin_meatandeat_antwerpen

Charles Darwin
Barman

Ali

Ali Aoulad
Manager

Quentin140x259meatandeat

Quentin
Assistent Manager

item3
item16
item21
item22
item23
Themadagen Grill Meat & Eat Antwerpen